Дейности

Производство на алуминиеви сплави

Основната дейност, в която „СТАМ ТРЕЙДИНГ” ЕАД специализира, е производството на алуминиеви сплави. Съобразени с едни от най–високите критерии за качество на европейските пазари компанията произвежда освен основните видове сплави DIN 226, DIN 230, DIN 231 и DIN 239, така и сплави по спецификация на клиента.
Използваната технология позволява производството на пълната гама вторични алуминиеви […]

Производство на алуминиеви детайли

„СТАМ ТРЕЙДИНГ“ ЕАД предлага висококачествено серийно производство на отливки от алуминиеви и цинкови сплави под налягане и кукилно леене на алуминиеви сплави на конкурентни цени. Компанията има възможност да задоволява по-специфични и нестандартни изисквания на клиентите на базата на гарантираното качество на суровината, която използва.
Друго предимство на компанията е възможността за доставки на малки […]

Преработка на скрап

„СТАМ ТРЕЙДИНГ” ЕАД изкупува скрап от алуминий и други цветни и черни метали. Дейността на компанинята е съобразена изцяло с действащата в момента законова и нормативна уредба в страната.
Политиката на дружеството е насочена към по–пълното и рационално използване на отпадъците от метали, като се прилагат в най-пълна степен принципите за устойчивото развитие. Компанията изкупува […]